Current Issue - new design

 
 

Recommendation

Bolesti štitnjače u trudnoći

 

Read more...

Lijekovi u trudnoći i laktaciji

Read more...

 

O nama

 

Stručno glasilo Hrvatskog društva za ginekologiju i opstetriciju i Hrvatskog društva za perinatalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora, namijenjen ginekolozima svih usmjerenja, pedijatrima, liječnicima obiteljske medicine i drugima.

 

ISSN: 1330-0091

UDK: 618
CODEN: GYPREQ


Izdavač: Hrvatsko društvo za ginekologiju i opstetriciju i Hrvatsko društvo za perinatalnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora. Klinika za ženske bolesti i porođaje KBC-a Zagreb, Petrova 13, 10000 Zagreb, Hrvatska

 

Glavni urednik: prof.dr. Josip Đelmiš, Klinika za ženske bolesti i porođaje, Petrova 13, Zagreb, josip.djelmis@zg.t-com.hr

Tajnik: Josip Juras, Klinika za ženske bolesti i porođaje, Petrova 13, Zagreb, josipjuras@gmail.com.

 

Kontakt:

telefon: 01/4604740 urednički odbor

                098/668305 tajnik

e-mail: urgynper@kbc-zagreb.hr


Časopis je namijenjen ginekolozima svih usmjerenja jer je uz izdavačka stručna društva istovremeno i glasilo Hrvatskog društva za ginekološku endokrinologiju i reprodukciju, za ginekološku endoskopiju, kolposkopiju i bolesti cerviksa, za menopauzu, za uroginekologiju, za ultrazvuk u opstetriciji i ginekologiji, potom pedijatrima, a posebice neonatolozima, liječnicima obiteljske medicine, i drugima. U časopisu se publiciraju izvorni znanstveni radovi, stručni radovi, pregledi, prikazi bolesnika, obavijesti o aktivnostima društava – izdavača časopisa. Jedini je hrvatski časopis posvećen navedoj tematici, a dio članaka je u cijelosti tiskan na engleskom jeziku. Također, u časopisu publiciraju i autori izvan Hrvatske. Članci se, nakon dvostruke recenzije, publiciraju razmjerno brzo, a časopis izlazi četiri puta godišnje.


Učestalost izlaženja (godišnje): 4


Područja pokrivanja: Biomedicina i zdravstvo; Kliničke medicinske znanosti;
Prava korištenja: Dostupan je svim zdravstvenim profesionalcima uz dokaz da to zaista jesu. Svi oni mogu downloadati sažetke i potpune tekstove članaka svih volumena. Plaćena pretplata nije uvjet za dostupnost portalu i downloadanje. Radovi objavljeni u ovom časopisu smiju se besplatno koristiti za osobne ili edukacijske potrebe, uz poštivanje autorskih prava i izdavača.

Mjesto održavanja kongresa: Hotel President****, Split, Starčevićeva 1, www.hotelpresident.hr/split
Vrijeme održavanja kongresa: 22.- 24. listopad 2015.